Home > Links
   

Links
Hieronder staan een aantal links naar websites die met verdedigingswerken te maken hebben, of waarmee wij te maken hebben.

Wilt u ons linken op uw website, dan willen wij u vragen onderstaande banner te gebruiken en deze te linken. U kunt onderstaande code kopieren naar uw website en dan verschijnt onze banner op uw pagina. Regio
Atlantikwall Wapens & Munitie Museum Één van de stichtingen die actief is op het Forteiland en zich specialiseert op het gebied van wapens en munitie gebruikt in de Atlantikwall.
Fort bij IJmuiden De historische site van Fort IJmuiden. Hier staat ook meer informatie over de rondleidingen, openingstijden en evenementen.
Stichting Forteiland De stichting Forteiland zet zich samen met de andere stichtingen op Forteiland in voor het behoud en conservatie van het Forteiland.


Musea
Atlantikwall Museum Noordwijk Het Atlantikwallmuseum in Noordwijk.
Kazemattenmuseum Het museum op Kornwerderzand, op de afsluitdijk. Een museum dat bestaat uit Nederlandse en Duitse bunkers.
Stichting Atlantikwall Museum Scheveningen Zoals de naam al zegt, deze stiching beheert bunkers in de regio Scheveningen.
Stichting Bunkerbehoud Zeeland Deze stichting houdt zich bezig met het beheer en behoud van verdedigingswerken in de provincie Zeeland.
Stichting Bunkermuseum Den Haag Deze groep bunkerliefhebbers hebben hun intrek genomen in een 622 aan de noordpier van Scheveningen.


Bunkersites
BunkerSite Een veelzijdige bunkersite met documentatie over bunkers door heel Europa.
Forten Den Helder Op deze site worden de Helderse forten en batterijen beschreven. Eveneens komen Nederlandse en Duitse bunkers ruimschoots aan bod.
Fortificatieforum Een nederlandstalig forum op het gebied van fortificaties en verdedigingswerken binnen Nederland.


Partners / Sponsors
Duinpark PAASDAL OASE in de DUINEN. Restaurant en midgetgolf.
PBN Sport & Adventure PBN Sport & Adventure is het bedrijf dat het Forteiland exploiteert d.m.v. bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten en als vergaderlokatie.
PWN De grondbeheerder waarmee wij samenwerken voor het beheer van onze bunkers in Wijk aan Zee.


 
   

Disclaimer:
Niets van deze website mag worden gekopieerd of worden hergebruikt zonder schriftelijke toestemming van de Stichting WOVIJ.
Op alle foto's berust copyright van de rechtmatige eigenaars.